راهکارهای حل مشکل به تعویق افتادن کارها
فهرست مطلب
Toggleدر مورد مدیریت زمان و جلوگیری از هدر رفتن آن، مقالات بسیار زیادی نوشته شده است. اما در ادامه، هفت توصیه ارائه میشود که با پیروی از آنها میتوانید از به تعویق افتادن کارها جلوگیری کنید.
۱. خودتان را شناسایی کرده و انتظارات واقعبینانه از خودتان داشته باشید.
داشتن هدف مشخص و معین، قبول کردن شکستهای گذشته و درک وضعیت روحی و ذهنی خود که به شما کمک میکند وظایف خود را به موقع انجام دهید و از تفکر منفی دست بردارید.
۲. با ترسهای خود مقابله کنید و آنها را شکست دهید
آمارها نشان میدهد که نود درصد از عوامل نگرانیمان هرگز واقعی نمیشوند. اگر ترسهای خود را نادیده بگیریم و بهجای مقابله، اجتناب کنیم، آنها همیشه ما را در بر خواهند گرفت. برای مثال، ترس از صحبت کردن در جمع یا مراجعه به دندانپزشک، نمونههای خوبی از این وضعیت هستند. اگر این ترسها را مقابله نکنیم، هرگز از بین نخواهند رفت.
3. وظایف خود را به به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنید.
این یک اصل قدیمی است که بهترین روش برای موفقیت در هر کاری، تقسیم آن به بخشهای کوچکتر و قابل انجام است. برای این کار، به خود وظایف بزرگ را به وظایف کوچکتر تقسیم کنید و برای مدت زمان معین، به هر بخش کار تمرکز کنید. سپس یک یا دو دقیقه به چیزی دیگر فکر کنید و این روند را تا انجام کامل کار ادامه دهید. برای انجام کارهای دشوار، میتوانید آنها را بین دو کار ساده و لذت بخش انجام دهید تا از روند خستهکننده جلوگیری کنید. به عنوان مثال، اگر از باغبانی لذت میبرید، کارهای ناخوشایند را بین دو جلسه باغبانی انجام دهید.
۴. بیاموزید که بهطور موثر به خود پاداش دهید
پاداشی که به خودتان میدهید باید انگیزهبخش، ساده و مثبت باشد. به عنوان مثال، ممکن است برای این منظور به سینما بروید یا یک هدیه کوچک برای خودتان بخرید. این کار به شما کمک میکند تا برای انجام وظایف خود انگیزه بیشتری داشته باشید.
5.تاکید کنید بر اولویتبندی
با تهیه یک هرم از اولویتها و شناخت اهمیت هر کار، میتوانید موثرتر عمل کنید و از انجام کارهای با اولویت کمتر که مانع انجام کارهای اصلی میشوند، جلوگیری کنید.
۶. مسئولیتها را تفویض کنید
تقسیم کارها و انجام آنها باید به گونهای باشد که وظایف و نتایج مورد انتظار برای همه اعضای گروه به وضوح مشخص شود. اگر افرادی که بسیاری از وظایف را بر عهده دارند، به اطلاعات کافی دسترسی نداشته باشند و همواره به دنبال این اطلاعات باشند، هیچ کاری به درستی انجام نخواهد شد.
۷. خوشحال و مثبت باشید
برای داشتن یک زندگی مثبت و شاداب، به اقداماتی مانند انجام کارهای خوشحالکننده، تماشای فیلمهای انرژیزا، خواندن کتابهای امیدبخش، و بودن در محیطی پر از افراد مثبت و خوشبین متمرکز شوید.
برخی اقدامات مثبت
برنامهای ریزی کنید و تلاش کنید حداقل هشتاد درصد طبق آن عمل کنید. برای دستیابی به هدف یا نتیجه مورد انتظار، آن را به صورت دقیق و شفاف مشخص کنید. برنامهای تنظیم کنید که هدف قابلدسترسی و قابلاندازهگیری باشد.
زمان بیشتری برای تدوین برنامه صرف کنید تا در انجام آن زمان کمتری صرف شود. مهارتهای مدیریت زمان را یاد بگیرید و از زمان خود به بهترین شکل استفاده کنید. هرگز نمیتوانید زمان از دست رفته را باز پس بگیرید، پس از زمان هدر رفته افسوس نخورید. این توصیهها به شما کمک خواهند کرد تا کارها را به تعویق نندازید، اما آنها را به فردا موکول نکنید!
منبع: ماهنامه پیام مدیرموفق
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
امتیاز را مشخص کنید
میانگین امتیاز / 5. تعداد امتیاز
امتیازی ثبت نشده است. اولین نفر باشید که امتیاز میدهید!
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.